Selection line

Selection Line
 
Selection linija za fitnes trening je jedinstvena. Napravljena je da zadovolji potrebe treninga početnika ali i naprednih vežbača. Omogućava optimalno izvođenje pokreta kao i siguran položaj vežbanja. Anatomski dizajnirana sedišta sa osloncima za leđa zajedno sa držačima za obe ruke omogućava sigurno i efikasno vežbanje za vežbače svih profila. Sa preko 20 sprava u našoj fitness zoni svaki član može vežbati u optimalnim uslovima za postizanje svojih ciljeva.
 
Ono što se na dizajnu odmah primeti su podešivači žute boje koji jasno pokazuju šta I kako se može podesiti, tako da I najneiskusniji vežbači mogu brzo shvatiti kako da podese spravu kako njima odgovara. Ono što je zanimljivo je to da se sva podešavanja mogu obaviti sa pozicije za vežbanje. Ceo trening olakšava činjenica da su svi podešivači na svim spravama na istom mestu.
 
Na određenim spravama dizajnom je omogućena i easy-start sistem koji omogućava podesnu početnu poziciju i punu kontrolu pokreta.
 
Smart-pin podešivač težine nalazi se na vrhu tegova i predstavlja mogućnost finijeg podešavanja težine, jer je upola lakša od ploča koje se nalaze o delu za povećavanje opterećenja.
 
Na osnovu biomehaničkih studija o ponašanju mišića I njihovih pokreta konstruisana je cela Selection serija, koja omogućava prirodan pokret mišića I tela kroz ceo spektar vežbanja. Otpor koji daje sprava je konstantan kroz ceo pokret pa je samo vežbanje vrlo efikasno.
 
Specijalno dizajnirana sedišta su napravljena od ergonomskog materijala a oslonac za leđa je dvodelni I anatomski oblikovan tako da omogućava optimalan oslonac za kičmeni stub I omogućava vežbačima da zauzmu pravilan položaj za vežbanje. Zbog specijalnog punjenja, širine I podešivača visine sedišta sparve omogućavaju vežbanje korisnicima bez obzira na visinu, težinu ili pol. Takođe karakteristično za ove sprave je I guma za držanje peškira koja se nalazi na vrhu sedišta I omogućava fiksiranje peškira tokom vežbanja. Tako nema direktnog kontakta sa sedištem I ostavlja spravu čistom I suvom za sledećeg vežbača.