Pure Streinght

BEZBEDNA, EFIKASNA I MOCNA TECHNOGYM LINIJA

Linija PURE STRENGTH je nastala kao proizvod TECHNOGYM-ovog višedecenijskog iskustva u istraživanju i proizvodnji sprava za vežbanje, ali i iz potrebe i želje velikog broja sportista, olimpijskih šampiona, svetskih prvaka, profesionalnih fudbalera, košarkaša, naprednih vežbaca da vežbaju sa velikim težinama. Ovu liniju cini deset mašina, sposobnih da rade sa maksimalno velikim težinama.

Pravi trening jacanja za istinske šampione – mogao bi zvucati moto pod kojim su ove mašine nastale. Iskustvo koje je TECHNOGYM sticao na poslednje dve letnje Olimpijade (Sidnej 2000, Atina 2004) i zimske (Torino 2006), a na kojima je bio OFICIJALNI SNABDEVAC olimpijskih vežbališta, je bilo od izuzetnog znacaja, kako bi se za nastupajuce Olimpijske Igre u Pekingu 2008 napravila nova PURE STRENGTH linija, a sa ciljem da se sportistima koji imaju potrebu da vežbaju sa velikim težinama omoguci kvalitetna, efikasna i bezbedna linija sprava za vežbanje.

PURE STRENGTH ispunjava najviše i najrigoroznije standarde, postavljene od strane sportskih organizacija i samih sportista, a koji ocekuju maksimalne rezultate, bez mogucih povreda, dakle vrhunski kvalitet uz najviši nivo sigurnosti vežbanja.

PURE STRENGTH je takodje predvidjen i za Wellness vežbace, kojima je potreban malo jaci trening za mišicnu muskulaturu.

S obzirom da TECHNOGYM insistira na zdravom konceptu života – Wellness nacinu, puno pažnje je usmereno na kvalitet biomehanickih i ergonomskih pokreta, kao i na lakocu i jednostavnost rukovanja.

Cak i PURE STRENGTH linija, koja se obraca vrhunskim sportistima i naprednijim vežbacima, sledi ovaj koncept. Svaka od ovih deset mašina, koje cine PURE STRENGTH liniju, poseduje jednostavan sistem dopune diskova, što dovodi do kvalitetnog premošcavanja jaza izmedju rada na mašinama i rada sa slobodnim težinama.

Kao dodatak, svaka mašina ima poseban sistem za zagrevanje i istezanje, koji omogucava vežbacima da preventivnim istezanjem i zagrevanjem mišica izbegnu povredjivanje tokom vežbanja. Ergonomske rucke doprinose da ove mašine imaju kvalitet više, jer obezbedjuju jednostavnije prianjanje šaka na rucke mašina, kao i znatno duži rok trajanja nego kod ostalih proizvodjaca.

Mnoštvo noviteta koji su prisutni na PURE STRENGHT liniji upotpunjavaju potpuno nova sedišta i nasloni za ledja, napravljeni od posebnih materijala koji omogucavaju da telo vežbaca zauzme savršen položaj za vežbanje.

Konacno, uz sve ove izuzetne karakteristike, linija PURE STRENGTH je jako jednostavna za rukovanje i korišcenje, zahvaljujuci dvostrukom sistemu prilagodjavanja mašina.

Prvi sistem prilagodjavanja se odnosi na jednostavno i lako podešavanje sedišta, na podlozi koja se oblikuje po konturama tela vežbaca, dok drugi sistem podrazumeva vizuelno uocljive pozicije na naslonima za ledja, radi kvalitetnijeg i bezbednijeg vežbanja.

 

Neki od svetskih proizvodjaca linija sprava za vežbanje sa velikim težinama imaju u svojoj ponudi i do 45 mašina, medjutim TECHNOGYM je dugogodišnjim istraživanjem i analizom tržišta, došao do zakljucka da su najkorišcenije i najtraženije upravo one mašine koje su prisutne u PURE STRENGTH liniji.